You are currently viewing Dubbelsätet sålt!

Dubbelsätet sålt!

Postade en annons i Vanlife Sverige-gruppen på facebook och en tjej slog till direkt, men blev lite osäker efter att ha rådgjort med sin bror och backade senare ur affären. Ingen fara på taket, flera andra hade visat intresse för sätet och särskilt en herre som skrev strax efter henne att han ville köpa det. Så jag hörde av mig till de andra spekulanterna och han nappade direkt och körde upp hela vägen från Kristianstad till mig ikväll för att hämta sätet. Eftersom han fick köra så pass långt, så drog jag av en femhundring på priset för att vara schysst. Sålde sätet för 2000 kr medan det billigaste på skrotfirmorna kostar över 4000 kr, men struntsamma. Detta är folk jag troligtvis kommer att träffa framöver på vanlife-träffar mm. Inbillar mig att man får tillbaka på annat sätt. Jag tror vi pratade vanbygge och vanlife i 20 minuter och precis som tidigare ”vanlifers” som jag har mött så var han galet trevlig! 

Jag måste säga att det verkar vara väldans härliga människor som har intresse för ”vanlife”. Självklart finns det rötägg och nötter även här, likaså kanske en hel del ”flowerpower”-personer, men det är en skön stämning. Folk är trevliga, hjälpsamma, delar med sig och hjälps åt. Jag gillar’t! Blir typ glad av gemenskapen bara. 

Pengarna för sätet lägger jag direkt över som en betalning till den sista fönsterrutan som jag behöver. Kan konstatera att i van conversion-bygget så kommer alla stora utgifter direkt. Isolering, elkablar, solpanel, batterier, fönster, takfläkt, taklucka osv. 

Lämna ett svar