Löprundor – information och tips

Här kommer jag att försöka lägga upp olika trailrundor som jag tränar eller har tränat på för att inspirera och dela med mig till andra. Nu initialt kommer jag att fokusera på löprundor i Göteborg med omnejd, men ambitionen är att även tipsa om rundor från mina egenkomponerade träningsläger både inom Sverige och utomlands.

Idag är det inte alltid så lätt att veta var man kan springa, hur man tar sig dit, kanske var man kan parkera eller hur terrängen är. Jag har själv fått lägga mängder med timmar på att planera och utforska stigar och bygga mina träningsområden. Söker man ett elljusspår så finns det gott om information, men för oss stiglöpare så är det ibland svårare att hitta nya ställen förutom de stora vandringslederna. Jag kommer därmed dela med mig av mina erfarenheter och tipsa här! Det kommer dock ta ett tag för mig att tanka av databasen med löprundor och skriva inlägg/löprundetips.  

Har du en trailrunda/något löpställe i krokarna runt Göteborg som du vill tipsa om? Ta kontakt med mig så ser vi om vi kan lägga upp den också! Givetvis vill jag även provspringa den 😉 .