You are currently viewing Mindre uppdatering av bloggen

Mindre uppdatering av bloggen

Jag har tänkt gå igenom hela bloggen någon dag när regnet bara vräker ner och göra en del förändringar, men nu blev jag forcerad att fixa lite redan nu då bloggen krashade. På gott och ont så uppdateras både WordPress och kärnverktygen rätt ofta, men då måste även plugins uppdateras och nu var det just ett sådant som slutade fungera och som sänkte delar av framsidan + mitt editeringsläge. Blev vackert till att öppna plånboken igen och betala 150 kr för att förnya en licens för ett år framåt. 

Både webbhotell, plugin licenser och domänkostnader blir en slant ändå på årlig basis, så därav fortsätter jag att fundera lite kring vad jag vill göra med bloggen framöver. Det hade varit gott att på något sätt, via patreon eller vad som, åtminstone få intäkter som täcker kostnaderna för att underhålla bloggen årligen.

Nåväl, vi får se, nästa regniga dag kommer jag att plöja igenom en hel del innehåll och göra en del förändringar.

Lämna ett svar