You are currently viewing Kanske träningsläger ändå?

Kanske träningsläger ändå?

Jag tycker livet har varit lite som en bubbla nu i två år. Inga äventyr, inga resor, inget som riktigt triggat mig. Visst jag håller mig sysselsatt genom att bygga på äventyrsbilen och min stora passion för traillöpning kan jag ju utöva pandemin till trots. 

Nu börjar jag dock att snegla på en liten resa ändå. Pandemiläget ser kanske lite bättre ut nu om det inte kommer något nytt jättebakslag. Jag har fått så många tips om området Malaga eller närmaste bestämt Nerja och är riktigt sugen på att ta en långweekend ner dit nu i vår. Försöka hitta boende separat och ta en flygstol ner och hem. Jag kollade lite nu idag och jag har bara två vaccindoser och verkar behöva en tredje, så jag får nog ta och boka in den och få den gjord. Sedan lite intyg och annat. 

Jag har dock lite svårt med min kattunge Ziggy då jag inte har någon bra kattvakt åt honom. Dock ska han få provbo på ett nyöppnat kattpensionat som en vän har rekommenderat nu i helgen. Det gick inget vidare på förra kattpensionatet som jag testade förra året. Han for riktigt illa där tyvärr, så det blir ett experiment nu i helgen och se om det går bättre här. 

Det hade i varje fall varit rätt gott att boosta våren lite med lite sol och värme. Det ska tydligen vara väldigt vackert där runt Nerja och bergen ska vara så pass nära att jag ska nog kunna hyra en vespa bara och köra upp till härliga stigar att springa på. Bilden till denna post är från mitt träningsläger på Madeira för två år sedan. Oj så jag saknar de där resorna, även om jag alltid är lite nervös när jag reser själv och inte har någon att bolla med eller planera med. Samtidigt så växer jag som person varje ensamresa med. 

Det var verkligen inte avskräckande resepriser iaf. 600-700 kr för en flygstol enkel resa. Ska kika närmare på lite boenden och göra lite mer research i helgen och försöka läsa in mig på området. Om någon av er läsare har varit i Nerja så tar jag tacksamt emot tips på allt från matställen till boenden och främst naturuppevelser, dvs stigar jag kan springa på.

Lämna ett svar