You are currently viewing Hemsidan byggs om

Hemsidan byggs om

Flera delar av sidan uppdateras och görs om nu och huvudspåret kommer att vara äventyr i form av traillöpning och bergsbestigning, sedan en mer generell kategori typ ”livet”. Där kommer jag posta om lite allt möjligt, allt från tankar på börsinvesteringar, till relationer, livet i sig, bygget av äventyrsbilen, jakten på nytt boende mm. I samma veva passar jag på att fixa lite buggar mm och har slagit på ett nytt spamfilter då det förra tyvärr läckte igenom en del spam.

Jag har funderat lite kring strategin i sociala medier. Jag tycker mest att det är kul att dela med mig och interagera med människor över sociala plattformar och gör inget för att på något sätt tjäna pengar eller för att synas eller så. Däremot är det en balansgång med hur mycket tid jag vill lägga på att skapa allt material.

Jag är inte lika aktiv på facebook längre och har dragit ner aktivitetsnivån generellt där på mitt privata konto. Instagram gillar jag för att det är så enkelt att skapa content av olika slag och ge löpande uppdateringar. Jag fortsätter med mitt ”trailpeter”-konto för äventyr och traillöpning där och som också är länkat hit till bloggen. Sedan fortsätter jag med äventyrsbilen på sitt eget konto, _darth.vander. Det är bara tillfälligt dock, när bilen är färdigbyggd så kommer den snarare att följa med i mitt trailpeter-flöde istället som en del av mina äventyr. Jag fortsätter också med min youtubekanal Trailpeter, där jag lägger ut de absolut bästa filmerna från traillöpning och bergsbestigningar i form av minidokumentärer eller promotionvideos.

Innan pandemin kom så hade jag massor med idéer, tankar och inspiration, men mycket föll platt under 2020-2021. Jag hoppas att väcka liv till både ett och annat i år. Känner mig lite pånyttfödd, men får erkänna att två års pandemi har varit lite ”zombie mode” på flera sätt. Nu kör vi!

Lämna ett svar