You are currently viewing God fortsättning!

God fortsättning!

Då var det julhelg och jag får passa på att önska alla som läser här en lite försenad God Jul-hälsning och snarare en God Fortsättning på det som är kvar av julen och på året!

Jag som normalt brukar åka utomlands för egenkomponerade träningsläger över jul, valde att inte chansa och åka i år heller. Förra året var restriktioner osv hårdare, men det kändes lite för ovisst även denna jul och ska jag vara ärlig så orkar jag inte hålla på med massa tester, intyg, munskydd, risk för karantän osv. Jag vill bara få åka iväg lika enkelt som förut på äventyr, träning och upplevelser. 

Så jag håller mig hemma både jul och nyår istället, tränar och fortsätter med mina projekt på hemmaplan som innefattar översyn av hushållsekonomin, fortsätta rensa i lådor och kartonger (och i praktiken allt jag äger), skissa på nya äventyr och omvandla drömmar till planer för 2022-2023 och mycket annat. Min underbara kattunge Ziggy fyllde dessutom ett år igår på julafton och jag ångrar inte en sekund att jag tog in ett nytt husdjur i livet efter att Sune fick somna in i våras. Jag som ensamstående i ett hus på vischan behöver verkligen det där lilla, goa livet omkring mig. Det gör så mycket. 

Överlag så kommer jag kommande veckor nu att göra om bloggen lite. En hel del ska rättas och fixas till, sådant som jag inte har hunnit med eller snarare prioriterat under höstens gång och det kommer att omstruktureras lite. När jag hade den stora gladasnickaren-bloggen så uppskattade jag själv att få skriva av mig löpande under livets gång. Ibland kanske det inte tillför er läsare något, utan mest bara för min egen skull, men jag har också genom åren fått bra feedback på att jag har varit just personlig och skrivit exakt om allt som känts bra – eller helt åt helvete. Jag vill fortsätta mer på det spåret, lite mer av livet och öppet, transparent och ärligt. 

God fortsättning och gott slut på sista dagarna av detta året nu!

Lämna ett svar