You are currently viewing Hemsidan kommer att göras om

Hemsidan kommer att göras om

Jag håller på att se över det mesta i livet tänkte jag säga, men lite så är det. Sedan en månad tillbaka, så är jag inne i en reflekterande period där jag också städar, rensar ut och konsoliderar mm. Jag försöker fundera på vad jag vill med livet härnäst och det var det som startade processen om att hitta nytt boende. Ska jag enbart bo ensam, så varför inte göra det så kostnadseffektivt och lättskött som möjligt utan att göra avkall på livskvalitet t.ex.?

För några år sedan skötte jag sveriges mest besökta bygg- och renoveringsblogg när jag råkat köpa huset som gud glömde och sonika fick lära mig att bli händig. Sedan startade jag en blogg för bygget på första äventyrsbilen och utöver det hade jag en blogg runt vad som började med fjällvandring, vandring och bergsbestigning.

Under åren har jag utvecklats och upptäckt att springa i skog och på berg är min grej. Bergsbestigningen hänger också kvar där och friluftsliv generellt. Husrenoveringen var kul att skriva om när jag var mitt uppe i det, men även om jag gör samma resa igen och köper ett nytt objekt att renovera (vilket jag inte är direkt sugen på), så tror jag inte det blir en ny blogg för det. Äventyrsbilen postar jag uppdateringar om på instagramkontot för bilbygget (@_darth.vander) istället, vilket är mindre tidskrävande än att blogga om det.

Utöver detta så funderar jag mer på att utveckla traillöpningen och allt kring det mer samt kanske utveckla min youtubekanal, Trailpeter. Nu har det varit sparsamt med nytt filmmaterial pga pandemin och uteblivna tävlingar och äventyr, men annars tycker jag det är riktigt skoj att producera innehåll för just youtube.

Det hänger också ihop med att vi har snart kört tre säsonger med vår löpargrupp, Trailrunning Sweden Göteborg-Härryda och det har varit fantastiskt roligt att få vara löpledare för alla deltagare. Däremot har det varit lite på bekostnad av min egen träning och fritid, så även där funderar jag lite på framtiden och vad jag vill lägga min tid och energi på under 2022.

Sedan bloggar jag också på Trailrunning Sweden och hemsidan där, så ibland blir det lite kluvet för min egen del om var jag vill blogga om vad. 

Jag som person är ofta lite djup och reflekterande över saker i livet rent generellt och ibland kan jag känna att jag saknar någonstans att skriva om detta. Det kan bli för långa utläggningar för att få plats med i instagram och det kanske inte hör ihop med traillöpning och sådant – men som jag förstår på andra ändå är inspirerande överlag. Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska blogga om det här på denna blogg eller vad jag ska göra, men kategorin är liksom ”livet” överlag som kan inkludera allt från relationer till flytt till nytt hus eller vad som.

Det jag har bestämt mig för är att vanlife + husbloggen och gammalt arv ska städas bort från denna blogg.

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. A

  Jag kommer att sakna husbloggen. Även vanlife.
  Av skäl och orsaker så har jag inga konton på sociala medier, så jag kan inte följa på instagram. Men så är det. Vi gör våra val i livet och sen får vi vara nöjda med det.
  Hoppas att ditt rensande leder till något bra för dig. Det är huvudsaken. 🙂

  1. trailpeter

   Jag tror du kan se konton på instagram även om du inte använder det själv, så länge de är publika. Dvs du ska kunna surfa in på mina konton med en webbläsare bara och se flödet. Däremot kan du inte interagera om du inte är inloggad/har konto själv. Det blir för mycket administration för min del iaf att rodda runt så många olika nischer mm. Jag tror att här på bloggen kommer jag att ha ett ”allmänt” flöde där jag ibland skriver lite om hus eller vanlife osv, men inte frekvent uppdaterat. Jag vet inte riktigt ännu, befinner mig i ett litet vakuum. Fritiden är ju begränsad 🙂

Lämna ett svar