You are currently viewing Medverkan i Idre Fjällmarapodden!

Medverkan i Idre Fjällmarapodden!

Förra veckan blev jag intervjuad och fick förmånen att delta i Idre Fjällmaratonpodden! Riktigt skoj, första gången jag är med i en poddcast och det var på ett sätt svårt då jag på bara en timme berörde så många olika ämnen. Jag pratade på kanske lite för snabbt, men tror det hördes också hur mycket jag faktiskt brinner för traillöpning, äventyr, bergsbestigning och gemenskapen omkring. Det är inte bara intressen numera, utan både livsstil och passion. Jag skulle kunna prata i evigheter om bara ett av ämnena i sig.

Det känns i varje fall helt rätt att ha ställt om mitt liv till att fokusera mer på detta, inte minst efter att jag ägnat 10 år av livet senaste åren till att bara få upp mitt hus på banan efter en omfattande totalrenovering. Det känns som att nu vill jag berika livet med mer händelser, upplevelser, fler härliga människor och passa på att leva på riktigt medan jag kan.

Läs mer och lyssna på podden på Idre Fjällmaratons hemsida

Lämna ett svar