You are currently viewing Påskjakt och virtuell gemenskap

Påskjakt och virtuell gemenskap

Lite roliga utmaningar med gömda påskägg fick ut mig på tre löppass på två dygn. Sprang, klättrade och kröp skiten ur mig för att hitta äggen. Ett ägg hittade jag faktiskt och det var en jakt där de släppte GPS-koordinaterna till ägget. Länge sedan jag sprang så hårt och pressade på så mycket för att hinna först dit – men det resulterade i ett par gratis skor från Altra running nordic. Kul, riktigt skoj!

Nu är även årets virtuella trailserie igång. Istället för vanliga trailtävlingar, så är det en virtuell serie med tävlingar där man kan springa en eller flera mot en avgift. Man får en på förhand utvald distans och måste logga passet med gps/klocka eller motsvarande. Är väl kanske mer just vetskapen om att man gör samma sak som många andra samtidigt som är grejjen. Sedan lottas det ut fina priser till de som deltar också. Jag kommer absolut att köra ett par av dessa tävlingar bara för skojs skull. 

I övrigt så fortsätter mitt fokus att ligga på bygget av äventyrskärran. Just nu håller jag på att färdigställa sista isoleringen och bygger billjud i cockpiten. Ska även tillverka en ny hatthylla och lite annat dit. 

Lämna ett svar