You are currently viewing Brutal vanbyggehelg!

Brutal vanbyggehelg!

Det går inte att göra allt på en och samma gång, utan antingen så får jag göra lite dittan och dattan – eller alternera och köra All In. Det sistnämnda är mer min melodi. Avsätta någon dag och fokusera på ett projekt, sedan ta paus och då fokusera på något annat. Denna helg lät jag träningen kliva åt sidan och likaså hushållsuppgifter mm (förutom att tvätta sängkläder och hänga på tork utomhus för första gången i år, yay!). 

Jag har så galet mycket att göra på bygget av en äventyrsbil så om jag ska kunna åka ut på någon tur med denna i sommar, så måste jag lägga manken till på riktigt nu. Det ser dock ut som att det blir bra väder runt påsk nu, så har tagit ut lite semesterdagar och hoppas kunna ta mig framåt i bygget. 

Kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot att kunna få rulla iväg med denna till en tävling någonstans och efter ett lopp i praktiken vingla ur målområdet och traska en kort bit till bilen, kliva in och stänga dörren. Ha mitt eget lilla space. Kylskåp, skafferi, säng, bara få ta av sig skitiga kläder direkt, ta en dusch direkt osv. Eller bara köra lite nya vägar i Norge, stanna till vid någon vacker fjord, fixa lite eftermiddagskaffe och gå igenom fiskeutrustningen. 

Det ska bli intressant att se om jag gillar detta och också hur bilen faktiskt mår. Den har trots allt gått 16 000 mil. Den kan lätt gå 10 000 mil till och jag kommer knappast köra mer än 1000 mil om året med den, men den kan också börja få problem nu. Den är tack och lov välservad i varje fall. 

Lämna ett svar