You are currently viewing Tre bloggar/siter blir en

Tre bloggar/siter blir en

Jag skulle inte kalla det för ett nyårslöfte, men ett tema jag har för år 2020 är att förenkla, minimera och spara in på saker och ting i mitt liv. Egentligen började jag detta redan förra året och fortsätter nu i år. Det handlar om att kapa kostnader och utgifter, allt från att förhandla om bolån till att ifrågasätta om jag verkligen behöver något jag har eller kan sälja av det. Det handlar om att optimera livet så jag får loss mer fritid och lägger tid på rätt sak. 

Kopplat till detta, så har jag känt att driva tre bloggar blir lite för mastigt då det är tre olika siter som ska uppdateras, skötas om, modereras med kommentarer mm. Dessutom gästbloggar jag för trailrunningsweden, driver en youtubekanal och har två instagramkonton. Utöver vanliga facebook osv. Det drar iväg i tid att rodda allt. 

Bygget av äventyrsbilen hör lite ihop med denna site, så att flytta in ”advanturelife.se” hit blev det enkla beslutet. Byggbloggen ”gladasnickaren.nu” som jag haft i över 10 års tid var ett svårare beslut. Först ville jag stänga ner den helt och hållet och sluta blogga alls, lite trött sådär efter över 10 års renovering av mitt sjuka hus. Sedan övervägde jag att flytta den hit, men då följer det med massa besökare som söker på bygg- och renovering och hittar en site som fokuserar på äventyr, traillöpning osv. Det blir också knas. Abbrovinken fick bli att stänga ner gladasnickaren-bloggen, men så länge jag bor i huset så kommer jag att posta då och då uppdateringar här på denna blogg. Dock inte alls med samma frekvens som på gladasnickarenbloggen som med nästan 6000 inlägg och hundratusentals besökare som landat där genom åren. 

Samtliga bloggar har jag drivit helt utan reklam eller intäkter generellt, så jag rentav backar någon tusenlapp om året på dem också. Det har ändå varit skoj att dela med sig och kanske också inspirera andra och jag har fått massor med värdefull feedback från besökare på gladasnickarenbloggen. Otroligt vilken respons!.Det är dock roligare att blogge om det som är min passion och det är traillöpning, äventyr, vildmarksliv, bergsbestigningar, extremsporter mm. Det är där jag vill fortsätta blogga, göra filmer där jag planerar att köpa en smart drönare senare i år mm. 

Det känns ändå som bra och kloka beslut och det kommer att innebära att aktiviteten här kommer att öka. ”Trailpeter” ser jag lite som mitt eget varumärke som jag vill satsa mer på. Till er som hittar hit för första gången från Gladasnickaren eller Advanturelife så hälsar jag er välkomna!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. A-Man

    Det är ett stavfel i rubriken ”glada snickaren” som syns på bild när man klickar på rubriken ”husbloggen” 🙂

    1. trailpeter

      Tack för inputen, ska kika på det!

Lämna ett svar