You are currently viewing Flytt av blogg

Flytt av blogg

Ibland kan intentionerna bli lite för stora. Jag märkte av nu efter jul att jag började bli rätt splittrad. En blogg för husrenoveringen, en för mina äventyr och för traillöpning och sedan så denna. Det är tre olika inloggningar, tre olika siter som ska uppdateras, ibland blir det fel på plugins och man måste felsöka osv. Plus att det blir en del att uppdatera. Utöver det så har jag en youtubekanal, två instagramkonton och är gästbloggare på trailrunningsweden. Skulle nästan behöva ha en assistent för att mäkta med allt :). Jag har även ett fokus i år på att minska mina levnadskostnader och flera domäner, webbhotell mm blir någon tusenlapp om året.

Jag har bestämt mig för att slå ihop allt och enbart ha en enda site att administrera först av allt. Det förenklar livet och jag skär ner på lite utgifter. Jag kommer sonika att stänga denna domän och flytta in allt till trailpeter.se som blir min huvudsite. Bloggen gladasnickaren.nu upphör också och flyttar in till samma ställe. 

Lämna ett svar