You are currently viewing En hatthylla som strular

En hatthylla som strular

Jag är lite ovän med en plasthylla just nu som jag inte får loss. Skrammelhyllan deluxe. Hela utrymmet ovanför cocpiten är massa död yta. Från toppen av mitt huvud upp till taket är det lätt 80 cm luft. Nu har jag tyvärr en plåtbalk som jag inte törs ta bort (till vänster i bild) då det kan påverka vridstyvheten på bilen, så den får vara kvar. Däremot kan jag bygga en ny hatthylla som är djupare än originalet och låta den nya hyllan möta typ kanten på de gråa facken. Sedan gör jag en skjutlucka eller något inne i bodelen, så kommer jag åt detta utrymme och kan ha handdukar eller vad som helst här. Denna del är också den del som skramlar mest på hela bilen. Både plåten i sig vibrerar men också den svarta plasthyllan som jag försöker ta bort. 

Tyvärr går jag bet lite. Den sitter skruvad innanför och jag får inte loss den och kommer heller inte åt skruvarna för att kunna såga av dem eller slipa av dem. Jag kommer i praktiken inte åt något alls. Just nu lutar det mot att jag får riva ner hela den gråa panelen (hur nu den sitter) med GPS och hela fadderullan. Får försöka hitta var skruvarna till den sitter och se om jag kan bli klok på det hela. Jag har inte tagit ner någon arbetsbelysning till garaget ännu, men jag behöver göra det för att det blir rätt mörkt inne i bilen här när jag ska se hur allt sitter fast. 

Innan jag monterar takpanelen inne i bilen, så vill jag ha isolerat även denna del helt färdigt då takpanelen kommer att fästas på den övre balken i taket och avslutas där. 

Lämna ett svar