You are currently viewing Filmen från Aconcagua klar!
DCIM100GOPROG0030165.JPG

Filmen från Aconcagua klar!

Jag har haft ett par helt fantastiska år nu på slutet, kanske fram tills i år. I år har det varit ett sämre år nu igen med lite personliga tragedier som min mors bortgång och annat, men föregående år har varit så galet roliga. Jag har verkligen känt mig levande genom alla mina äventyr, men det har också hänt väldigt mycket på väldigt kort tid. Jag hann knappt hem från Kilimanjaro, innan jag iväg för att bestiga Elbrus. Knappt hemkommen från Elbrus, innan det blev Aconcagua. Tre månader senare första försöket på Everest och sedan innan jag ens hunnit repa mig riktigt, ännu ett försök från Everest. 

Det gör att jag har knappt hunnit gå igenom alla bilder osv innan det var dags för nästa äventyr och jag har en liten backlog med mediaproduktion. I helgen så blev äntligen min film från Aconcagua färdig! Så skönt och så så kul att få gå igenom och se allt och få återuppleva berget och äventyret igen. Just Aconcagua är kanske den bergsexpedition jag haft som roligast på. Ett fantastiskt internationellt gäng och så mycket skoj ihop. Jag hade bra mycket roligare på Aconcagua än på Everest just med tanke på gemenskapen och äventyret i sig var kanske det jobbigaste hittills då vi fick en enda toppchans och den startades från Camp2. 

Håll till godo, njut av vyerna och beklagar att mitt bergsskägg ser för jäkligt ut samt att jag hela tiden gnäller om förkylningen hah!

Lämna ett svar