You are currently viewing Priskoll

Priskoll

Alltså, det är ju heeeeeelt galet vad det kan skilja i pris. Jag letade efter rörelsedeckare igår då jag vill ha en sådan ovanför varje dörr. Exakt hur jag ska lösa det där jag har tänkt ha en markis, vet jag inte ännu, men det får jag ta den tagen jag har både deckare + markis hemma. Jag behöver 3st iaf. De två nedre är svenska företags prissättning, den övre är en stor, populär Kina-site. Alltså, vilken galen skillnad. Ingen hade fraktfritt så jag åker på frakt oavsett från var jag beställer, men det blir ändå billigast att beställa från Kina-siten. Och här ska man tänka på miljöpåverkan osv…. gissningsvis kostar en sådan här pryl bra mycket mindre än Kina-sitens utpris dessutom om en grossist skulle beställa hem ett bulklager från Kina och hit. 

Men hur kan det sista företaget vara så fräcka så de rentav hävdar att de sänkt priset med 33%?! Helt galet. 

Lämna ett svar