You are currently viewing Förkylt men vag progress

Förkylt men vag progress

Det har både hänt lite och mycket på sistone. Regnet sabbade det rejält för mig förra helgen och hela projektet försenas hela tiden pga just vädret. Hade jag kunnat jobba i ett garage med bra belysning sena kvällar och helgnätter osv, så hade jag varit mycket längre fram i projektet nu. Förra helgen fick jag köpa inredning till mitt garage istället och jobbade där inne då regnet vräkte ner. 

Jag har i varje fall fått upp köksfönstret vid sängdelen och nu är även takluckan, en Mini Heki, på plats ovanför sängen. Med de två på plats, så kan jag nu isolera färdigt det sista, regla och montera väggpaneler bak vid sängen. Jag är inte SÅ långt ifrån att kunna montera sängstomme. 

Dock vill jag få ta hål på det som ska göras på taket och få igenom kabelgenomföringar till taket så att det är färdigt. Jag var i början av veckan hemma hos en vän och lånade en pelarborrmaskin och OJ vilken skillnad mot för att borra med skruvdragaren. Fick perfekta hål i takskenorna. Dessa är nu färdiglackade i svart, så nu kan jag ta hål på taket, rostskydda hålen, butyltäta dem och sätta nitmuttrar i taket. Därefter skruva och limma takskenorna. Därefter kan jag börja på aluminiumfästena till solpanelen. Just solpanelen vore gott att få upp på taket då den tar rätt mycket plats. Så jag kommer att alternera mellan takfästena och isolering invändigt i helgen, så länge som vädret tillåter. Även idag är det risk för regn mm. 

Lämna ett svar