Tid att tänka

Precis som med mitt husbygge, om inte värre här, så går det åt galet mycket tid till att bara tänka. Fundera. Jag ser inte riktigt framför mig hur jag ska göra ännu med sängstommen och de ”spacers” eller ”flares” jag ska göra på insidan. Hur stora ska de vara? Ju större jag gör dem, desto mer tappar jag i isolering. Tanken är att ha mindre isolering just för att få lite mer plats för huvud och fötter. Fötter behöver ju inte en halvmeter höjd egentligen utan kan ju klara sig på mindre. Samtidigt måste jag ta hänsyn till bilens alla balkar och tvärbalkarna t.ex. som jag ska ställa sängens reglar på (provreglar syns på bild) lutar neråt och inåt vanen. Hur ska jag bygga där? Ska jag ångspärra dem först och sedan bygga på dem eller i vilken ordning ska jag bygga allt?

Så här håller jag på hela tiden i bygget. Det är lite frustrerande mellanåt när man känner att det går flera timmar och det knappt är något byggt alls, men förhoppningsvis blir slutresultatet bra iaf.

Lämna ett svar