You are currently viewing Taklucka har kommit

Taklucka har kommit

Så mycket viiiiiiiiiiiiiiiiittttt! Måste se om jag kan ta bort glaset, alltså spontant så nej, här måste jag plastlacka ramen inte minst, alltså det som syns utifrån. INTE ha en stor, vit takluckeram ovanpå en svart bil. Nonono. Mini-Hekin som jag beställde känns dock större nu när jag ser den på plats. Lustigt. Samma taklucka i en proffsbyggd van kändes tokliten och nu i mitt vardagsrum är det ett monster som bara tar plats. 

Provade iaf myggnät och mörkläggningsgardin till den också och det fungerar perfekt. Detta blir så bra. 

MEN. Ska jag tona rutan eller ej? Rutan till takfläkten fram är tonad. Denna kommer att hamna någonstans ovanför sängen. Antingen närmare ansiktet/huvuddelen så man kan titta ut, eller mitt på. Icke tonad ruta = jag kan se stjärnfall och annat skoj om jag vill, medan tonad ruta tar bort växthuseffekten och dämpar solvärme + döljer luckan lite mer utifrån. Just nu är jag inne på att tona glaset och mer se luckans syfte som för ventilation enbart. Vad tycker ni?

Lämna ett svar