You are currently viewing Bromsrenovering

Bromsrenovering

Det här var inget jag räknade med och som jag tyvärr måste prioritera. Jag kan inte flytta bilen till ett garage ens som det är nu. Jag hissade upp bilen lite snabbt igår och vänster bakhjul kan jag inte rubba för hand. Trots att handbroms osv är urlagd. Höger hjul rullar jag lätt, så ja helt klart så ligger bromsen på. Rent generellt tycker jag att bromsskivorna är lite väl rostiga, inte bara på navet utan lite i kanten också där klossen tar. 

Ska få hjälp till helgen med att få en bedömning av vad som behöver bytas, men jag tror spontant att det blir nya bromsskivor, nya bromsok och nya bromsklossar på båda bakhjulen. Kanske lika bra, så vet man att det är ok. På framhjulen ser skivorna betydligt bättre ut, men ska be om lite inspektion på dem också. 

Lämna ett svar