You are currently viewing Rivning av el

Rivning av el

Har börjat backa lite elkabel, men det är galet svårt att veta vad som är vad. Hittade ett relä idag som jag inte sett innan och som verkar vara en timer. Jag gissar på att det är till innerbelysningen som har varit i bilen och som jag nu håller på att backa kablarna från. Jag törs dock inte knipsa dem innan jag är helt säker på vad som är vad och innan jag gör det ska jag koppla bort bilbatteriet. Alla sådana här kablar ligger och skramlar i kanalerna, medan de som ser fabriksdragna ut faktiskt är inlindade i en slags filt. Kommer att ta ett tag innan jag fått bort all gammal el och känner att jag kan börja dra rör för nya elen. Jag ska i dagarna göra en förteckning över alla grupper och kablar som måste dras i Excel. Det är mängder med kablage att tänka på, allt från vattenpump till belysning lite här och var. Både inne i bilen, i kommande garagedelen och utanför bilen. 

Lämna ett svar