I väntan på mjukvara

Just nu står jag helt still i bygget då jag köpte en licens till en mjukvara som är byggd för att skapa just vandesigns. Jag kommer dock inte in med det temporära lösenordet och de som har byggt mjukvaran svarar inte. De är själva vanlifers, så de är säkert ute och reser eller något, men ändå sjukt frustrerande då jag vill få laborera med programmet. 

I programmet så ser man nämligen exakta mått i centimeter och jag kan modellera fram och tillbaka med höjder, bredder, djup och annat vilket ger mig en känsla för hur jag sedan ska bygga inredningen. Utifrån detta vet jag var fönster, taklucka och annat ska hamna. Jag måste få hela denna plan på plats först innan jag kan göra något mer. Jag kan fixa lite rost, men inte så mycket mer förrän planen är spikad och jag vet exakt var plåten kommer sågas upp och var och hur elkablar kommer att dras. 

Jag har i varje fall beställt Armaflex idag, 19 mm, från Tyskland. Två paket, 12 m2 totalt. Det blir en del av isolerjobbet som jag ska göra. Återkommer mer om det då detta är något jag tror att många ”vanlifebyggare” går bort sig fullständigt på.  

Lämna ett svar