You are currently viewing Jag bygger en äventyrsvan!

Jag bygger en äventyrsvan!

Jag har slängt upp en helt ny blogg för att dokumentera vanbygget. Mest för att det intresserar inte alla som läser här, utan bara ett fåtal och det är dessutom lite nischat då det kommer att handla en del om arbete på själva bilen och inte bara inredning och snickerier. Jag kommer dock att länka till vissa inlägg där när jag väl är igång med golvläggning, väggar, snickerier och annat.

Dels så postar jag bilder/filmer och annat på instagram under @_darth.vander som är smeknamnet för vanen. Dels så bloggar jag om det på http://www.advanturelife.se 

Vanen kommer bli en del av min nya livsstil som kretsar kring äventyr, friluftsliv och trailrunning. Jag kommer plötsligt att kunna åka till tävlingar och springa lopp utan att behöva tänka på att boka dyra boenden eller leta hotell etc. Jag kommer få ett mobilt basecamp och kan åka till t.ex. fjällen och ha med mig allt från fiskeprylar till träningsprylar eller vandringsutrustning – hela tiden med dusch, toalett, skön säng osv nära. Det här är en pusselbit i mitt beslut om att gå All In för det jag verkligen brinner för i livet!

Jag kommer att dra el, såga ut för fönster, taklucka, fläkt, isolera och bygga all inredning från scratch. Nu kör vi! 

 

Lämna ett svar