Då är vanbygget igång!

Bloggen är under uppbyggnad, men eftersom jag har förstått att det är en del som är nyfikna på bygget och kanske själva är sugna på att göra något liknande, så startade jag denna blogg. Jag valde att skilja denna blogg från mina två andra, gladasnickaren.nu samt trailpeter.se just för att detta ändå är ett nischat projekt. Detta projekt har dock beröring till de andra bloggarna. Dels gladasnickaren.nu där jag snart totalrenoverat ett helt hus utan att ha haft någon som helst kunskap innan och aldrig använt en hammare i hela mitt liv. Den andra bloggen, trailpeter.se, fokuserar på den livsstil jag har valt på senare år där natur, träning i naturen och äventyr är det som kryddat mitt liv. 

Denna blogg kommer att fokusera på bygget av min egen äventyrsvan. Mitt mobila basecamp. Jag kommer att posta tankar och idéer,. progress och massa annat. Bilen är döpt till Darth Vander och på instagram kommer jag att posta bilder under kontot @_darth.vander

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Martin

  Intressant och med förhoppning att hämta upp ett tips eller två ska jag nu försöka läsa ikapp.
  Men eftersom jag är gammaldags av mig vill jag läsa från början till slut, uppifrån och ner, vänster till höger, som jag är van vid, men hjälp, jag hittar inte från detta första (?) inlägg till det nästa.
  Milfe bitte, hur gör jag för att läsa bygget från början, sådär gammaldags linjärt.

  Ser fram emot läsningen

  1. trailpeter

   Om du går upp i menyn och klickar på ”vanlife” så borde du se samtliga vanrelaterade inlägg. Scrolla/byt sida sedan tills du kommer till sida 9 tror jag det är. Då är du på första posten runt bygget :). Sedan får du backa dig bakåt sida för sida så har du det linjärt. Tror inte det går att göra på något annat sätt än så 🙂

 2. Martin

  Tackar, jo det var så jag fick göra.
  Fast rätt som det var kom valen upp nästa & föregående inlägg längst ner på inlägget.

  Stiligt bygge btw.

 3. A-Man

  Hej.

  Har också problem att hitta första sidan för att börja läsa där, såg att man kunde stega bland sidorna.
  Verkar som att valet ”gå till nästa inlägg” inte finns men det löser man genom att klicka på vanlife och sedan välja sidan 2.

  Tycker det är lite svårt att läsa texten, ljusgråtext på vit bakgrund blir dålig kontrast går det att ändra i framtida inlägg för att göra det mer lättläst?

Lämna ett svar