You are currently viewing Härligt träningsläger i Norge!

Härligt träningsläger i Norge!

Vilken sommar det har varit! Det har hänt en hel del, så mycket så jag knappt har hunnit blogga om det. En del har kretsat kring tråkigare saker som att min mor gick bort i slutet av våren och kopplat till det begravning, genomgång av dödsbo mm – men för att kontra så har jag tagit till det bästa lyckopiller jag vet – naturen. 

Jag bestämde mig rätt tidigt för att jag måste till Norge i sommar. Det blev faktiskt så att det krockade med en liten släktträff på Gotland, men ursäkta den lilla släkt jag har kvar – jag behövde verkligen få vara för mig själv med naturen och tankarna allena. 

Vilket visade sig vara kanske sommarens bästa beslut. Jag fick det absolut bästa väder jag någonsin upplevt i Norge! Helt otroligt! Vindstilla och klarblå himmel och helt magisk fjällöpning. Jag besteg toppen Kyrkja samt sprang runt Leirvassbu, sedan tog jag ett stopp vid Spiterstulen och sprang även där söderut. Kanonbra träning och så goa vyer. Jag kommer att njuta av minnena från den resan året ut. Klart värt det!

Dock så hade jag bara med mig tält och bil och jag tyckte det var lite bökigt just när man vill springa och kommer svettig tillbaka osv. Jag kände att det hade varit rätt gott att kunna ha ett riktigt utrymme att byta om i mm. Vilket ledde till tankar om att bygga en Trail & Adventure Van… fortsättning följer om det 🙂 

Se filmen med mina highlights från Norge nedan!

 

Lämna ett svar