You are currently viewing Omtag av sommaren 2019

Omtag av sommaren 2019

Omtag och ny planering

Hastigt och (o)lustigt, helt oannonserat, så gick min mor bort i sommar. Därmed har jag inte bara förlorat vänner, utan även båda föräldrarna och en bror genom åren. Detta medförde att jag fick tänka om helt vad gäller sommarplanerna.

Jag hade tänkt åka iväg utomlands och bestiga ett berg på över 7000 meter som lite revansch på Everest och för att skapa självförtroende och optimism. Det äventyret fick jag ställa in då jag inte visste exakt när begravning och annat skulle ske. Sedan hade jag ett par tävlingar inplanerade som visade sig infalla precis i samband med begravningen nu mm. Så det som var tänkt som en sommar fylld av äventyr, tävlingar och upplevelser har istället inletts med sorg och fokus på annat. 

Jag har dock fått en rejäl energiboost nu efter att begravningen blev överstökad och nu är jag riktigt hungrig på att inte minst springa i skog, men också att få komma ut i naturen överlag och jag ska ta mig till Norge i sommar för lite vandring, löpning och upplevelser iaf.

Fortsättning följer!

Lämna ett svar