You are currently viewing Superambassadör för 2XU Idre Fjällmaraton!

Superambassadör för 2XU Idre Fjällmaraton!

Förra året fick jag en gren i ansiktet då en löpare framför släppte en gren jag inte hann parera för, utan föll lite olyckligt och landade på knät som i sig svullnade upp och gjorde att jag tappade löpsteget helt och fick avbryta.

I år gör jag ett nytt försök på Idre Fjällmaraton och nytt för i år är att jag har fått förmånen att vara Superambassadör för tävlingen! Riktigt roligt och hedrande på alla sätt och vis. Minns att det inte var så många år sedan jag avskydde träning och aldrig hade sprungit längre än några kilometer. Att därmed få representera ett av våra tuffare fjällopp i år känns riktigt kul!

Kort intervju finns här; https://idrefjallmaraton.se/2019/05/03/bergsbestigaren-peter-tar-sig-an-stadjan/

Har ni frågor eller funderingar om det loppet eller skyrunning / löpning i berg så fråga på! 

Lämna ett svar