You are currently viewing På väg mot nya tider.

På väg mot nya tider.

I am on fire! Så kan man nog sammanfatta läget just nu. 

Inom kort kommer bloggen att ändras en aning och jag kommer samtidigt att byta alias i sociala medier mm. Tillika så står jag i startgroparna med att starta ett eget företag kopplat till det jag brinner för, men inte för att tjäna pengar just – utan mest för att möjliggöra lite nya tankar och idéer jag har.

De senaste åren har traillöpning och äventyr inklusive bergsbestigning helt tagit mig med storm. Jag kan knappt med ord beskriva vad det har inneburit för mitt liv, men energin jag får av som idag ett löppass ute i naturen är helt fantastisk. Effekten på hjärnan är slående. Jag visste knappt att man kunde må så bra som jag gör nu när jag inkorporerar fenomenet #hjärnstark, men man blir verkligen stark i hjärnan av konditionsträning. Vetenskapligt bevisat (googla på Anders Hansens föreläsningar på youtube och sök på hjärnstark).

Varför då inte satsa ännu mer på det som gör mig lycklig och får mig att må bra? Jag har flertalet kreativa tankar på hur jag kan utveckla det hela, dels att själv öka det som får mig att må bra, dels att faktiskt också hjälpa andra. Jag kommer bland annat sätta ihop ett upplägg för föreläsningar och drömmen vore att få föreläsa för barn och ungdomar som halkat snett i samhället eller kanske personer som halkat in på drogernas banor. Vi får se! Jag har insett att jag är unik som har gjort två försök att bestiga Everest och jag har insett att traillöpningen och äventyren förändrade hela mitt liv – från att ”bara” leva till att ”uppleva”. Det tänker jag spinna vidare på.

Jag håller på med sista förberedelserna nu och det kommer bli förändringar i mina sociala medier och det kommer att bli förändringar här på bloggen. Det kan bli som så att jag måste ta ner siten ett par dagar under omställningen. Återkommer när jag har lite mer kött på benen 🙂

 

Lämna ett svar