You are currently viewing Förändringar och nya saker på gång!

Förändringar och nya saker på gång!

Jag är en person som drivs av förändringar och utmaningar – och nu är det på gång även här!

Jag kläckte en tanke i höstas och har låtit den mogna lite i lugn och ro. Funderat lite till, känt efter och kommit fram till flera saker runt mitt liv. Det är dags att städa ur gammalt, förnya, skapa nytändning och sätta full fart framåt med lite annan kurs på skutan!

Alla är vi olika, men jag är ingen förvaltande person. Jag stagnerar om det inte händer något nytt. Jag behöver utveckling och förändring i det jag gör. Jag söker hela tiden nya områden att lära mig mer, prova på nytt, utforska och upptäcka. Det är även det mitt yrke går ut på numera. Jag är förändringsledare och leder folk som skapar förändring. Det är något jag har i min natur. Nyfikenheten i mig har aldrig stagnerat sedan jag var barn, tvärtom kan jag bli barnsligt förtjust i att upptäcka saker även nu som vuxen. En del av det gör jag när jag springer i skogen och utforskar nya stigar. Jag hittar grottor, utsiktsplatser, gamla ruiner, ödehus, you name it. Fullkomligen älskar det! Traillöpning och bergsbestigning har på ett par år blivit något mer än två intressen. Det har blivit något mer än en livsstil. Det har blivit en passion! Natur och berg har alltid varit något jag har dragits till, men nu har jag hittat mitt rätta element i det hela och hittat kopplingen mellan min hälsa och mitt välbefinnande ihop med naturen. Passionen har blivit ett faktum.

Jag har bestämt mig för att utveckla det ännu mer. Suga in passionen och njuta desto mer av den. Uppleva ännu mer, Upptäcka ännu mer. Men för att få rum för det i livet, så måste jag göra plats för det. Jag behöver sluta göra vissa saker för att kunna börja göra andra. Annars sänker jag mig själv både energimässigt och tidsmässigt.

Just precis nu så håller jag på att gå igenom vad jag lägger min fritid på och hur jag spenderar mitt liv. Jag vänder upp och ner på saker och ifrågasätter om det inte är dags att sluta göra dem för att skapa boosten till min passion.

Nu låter detta väldigt mycket som flummigt hokuspokus, men vad det innebär mer i praktiken är att jag har tänkt massor runt denna hemsida och har bestämt mig för att lägga om fokuset lite. Jag kommer troligtvis att bygga om siten helt och jag kommer att använda mig av ett annat alias. Ursprungligen tänkte jag boosta mycket fjällvandring – och den delen kommer att finnas kvar – men jag lägger en väldigt liten del av mitt liv på just vandring i jämförelse mot traillöpning och terränglöpning. Likaså har bergsbestigningarna fått ett helt annat fokus än vad jag hade räknat med. Inte tusan hade jag föreställt mig att jag skulle göra två försök att bestiga Everest samt att jag skulle drömma om K2?!?

Så inom kort kommer det att ske förändringar här. Jag kommer sätta ett markant fokus på traillöpning, äventyr, bergsbestigning och friluftsliv. Det kommer att boostas rejält genom denna hemsida och genom sociala medier. Det knyter an till min träning och det känns som om jag plötsligt är på väg att lägga färdigt ett pussel. Jag har sista bitarna kvar och ser redan nu att jag tänkt rätt. Genom att sätta ökat fokus här så kommer jag inte bara premiera min egen passion utan det kommer också att öppna upp för mer samarbeten, nätverk och annat som jag tänker dra nytta av.

Stay tuned! Mer info kommer inom inte alltför avlägsen framtid!

Lämna ett svar