You are currently viewing Träningsveckan på Madeira!

Träningsveckan på Madeira!

Fick en helt fantastisk träningsvecka på Madeira i jul nu och OJ vad återhämtningen blev bra!

Hade en fantastisk träningsvecka nu i julas på Madeira. Massor med sömn, massor med god mat och fantastisk traillöpning kombinerat med stenhårda gympass. Jag märkte en markant förbättrad återhämtning just med tanke på förutsättningarna med mat, sömn, ingen stress etc. Kan nästan utan överdrift säga att jag kunde träna 1,5 – 2 ggr så hårt där nere mot för på hemmaplan där man brottas med jobb och allt annat till vardags.

Jag gjorde en liten kompilation som visar lite highlights från några av de löprundor jag fick njuta av. Fantastisk natur, mängder med höjdmeter och väldigt lättillgängliga spår. Tumme upp för trail på Madeira!

 

Lämna ett svar