You are currently viewing Äventyr kvarstår – men ökat fokus på traillöpning

Äventyr kvarstår – men ökat fokus på traillöpning

Jag har bestämt mig för att ändra om lite på bloggen och sätta mer fokus på traillöpning. 

Som det känns nu efter en andra ”förlust” på Everest, så har äventyrssuget gått ur mig lite. Jag tog en vilodag hemma och sedan körde jag igång med hus och trädgård istället. Renoveringen blir lite som terapiarbete, där jag får tänka på annat och släppa berg och äventyr en stund. Jag tror dock inte att jag kommer att sluta äventyra, men jag kommer inte att gå vidare med Seven Summits som det ser ut nu. Igår fick jag också ett förslag om att hålla ett föredrag, men jag känner mig inte inspirerad eller engagerad tillräckligt för det som det är nu. Det blir mer som att stå med ett landslag och föredra om hur det kändes att förlora en final, att se någon annan ta guldmedaljen mm.

En tanke som slog mig när jag var i Nepal var också att jag har kört på rätt friskt nu ett par år, med täta äventyr och upplevelser. Jag har varit i Afrika, Ryssland, Sydamerika, Nepal 2ggr etc och det har varit rätt hektiska och stora äventyr. Någonstans där i Nepal nu senast tänkte jag att nästa sak jag vill göra är ”bara” vanlig fjällvandring, i Norge. Inte så extremt alltså.

Däremot är det högsäsong för traillöpning och jag ska bara bli kvitt min luftrörsinfektion nu så jag kan köra igång. Jag kommer att styra om bloggen lite, så att jag kan skriva mer om de lopp och tävlingar jag kör, lägga ut fler tips och tricks, skriva mer om nutrition, lägga ut rutter mm. Jag kommer också att lägga en del pengar på att resa ut i Europa och tävla i Skyrunning och skriva mer om det.

Därav kommer bloggen också att struktureras om lite, där expeditioner och äventyr kvarstår, men traillöpning får ökat fokus.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Simon

    Kan rekommendera dokumentären Barkley Marathon på Netflix. Kan vara något för dig kanske?

    1. trailpeter

      Haha har redan sneglat på Barkley. Verkar helt bedrövligt brutalt 😛

Lämna ett svar