You are currently viewing Mer sjukdom

Mer sjukdom

30e april. Hade en riktigt dålig natt. Låg och frös och skakade och kunde inte fatta hur det kunde vara så kallt. Tog på mig mer kläder men hade värsta frossan. Tog ett tag för mig att förstå att jag hade feber. Lyckades få tag på lite vatten och ta febernedsättande, men inom loppet av 45 min låg jag halvt naken och svettades.

Jag har åkt på ben infektion troligtvis i övre luftvägarna men som också påverkar svalget. Hostar tjock grönt slem mm. Hela basecamp är som ett vuxendagis. Alla byter baciller med alla. Läkarna sitter och nyser och hostar vid matbordet mm.

Idag har jag bara vilat, men infektionen har gjort mig lite slö. Sjuka är att det är så svårt att friska till i minusgrader och på höjd.

En till vilodag imorgon, så hoppas att kroppen repar sig lite iaf. Snart är det dags att rotera upp på Everest.

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. trailpeter

   Tack kompis!

 1. Annette

  Krya på dig , Hur skulle det kännas om du gick ner och vilade en eller två nätter på lägre höjd för att ge kroppen bättre förutsättningar att hämta sig? Önskar all lycka till.

  1. trailpeter

   Alltid lättare då, men vet inte om vi har tid för det nu.

 2. Magnus

  Krya! Det kommer att lösa sig!

  1. trailpeter

   Tack, vi får se!

Lämna ett svar