You are currently viewing Äntligen bergsluft!

Äntligen bergsluft!

Det är så magiskt när man ser Himalaya torna upp sig! Sov riktigt lite i natt. Att det alltid blir så när jag vet att jag måste upp tidigt. 04:30 var det dags att hoppa i kläderna och dra ut till flygplatsen. Sedan ett litet flyg med 10 Pers till Lukla.

Kort marschetapp idag från Lukla till Phakdang. Lika varmt detta år, men väldigt lerigt. Lera ihop med åsnefekalier. Två första dagarna nu får jag trampa en del åsneskit. Känns att jag kommit upp på höjd med sittande vilopuls på 100 (hemma 75). Nästan 3000m höjdskillnad mot för hemma och redan högre än Kebnekaise. Nu är vi nere på 2700m och jag har sovit som en gris i min Lodge i eftermiddag. Imorgon väntar en lite tuffare stigning och massor med trappsteg upp till Namche. Skönt att vara igång och min Sherpa Lhakpa verkar helt fantastisk!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Annette

    Så vackert, vi följer dig i år med och njuter av bilderna. Ha det härligt 😀

    1. happyhiker

      Ska försöka! ?

Lämna ett svar