You are currently viewing En bra träningshelg med Everestinriktad träning

En bra träningshelg med Everestinriktad träning

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det blev en bra helg med mixad träning, både traillöpning och alpin träning!

Nu när det börjar dra ihop sig för Everestexpeditionen, så vill jag bygga på mig mer vana med klätterutrustning och övar specifikt på vissa moment, så jag ”känner igen mig” på Everest. I helgen gick jag bland annat med nya stegjärnen på stegar och provade hur det kändes, övande på balansgång och övade med tung ryggsäck. Likaså blev det träning i skidbacken med tung ryggsäck. Nya ryggsäcken klarar tyngre vikt riktigt bra och avlastar rejält. Gott! Utöver det blev det traillöpning med goa vänner io 1,5 timme i skogen idag. En bra mix helt enkelt.

Nu väntar jag på sista utrustningsdelarna som jag måste försöka få på plats denna vecka. Jag måste kolla vaccination, undersöka min trasiga handled igen, åka och ta foto till visum mm. Jag känner mig just nu väldigt stressad, men jag stressar hellre med allt detta nu och försöker få färdigt så mycket som det går, så kan jag kanske varva ner lite sedan och känna mig avslappnad inför uppgiften ju närmare avresa jag kommer. Fortsättning följer!

För den som vill se fler bilder från träning och vardag, så kika gärna på min instagram; ”happyhiker.se”

Lämna ett svar