You are currently viewing Samarbetspartner för kosttillskott sökes

Samarbetspartner för kosttillskott sökes

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Förberedelser pågår för fullt och det  börjar bli dags för mig att planera nutrition och beställa kosttillskott.

Den här gången har jag tänkt boosta kroppen så mycket som det går och ta med mig kosttillskott som hjälp. Kroppen utsätts för kraftiga påfrestningar på hög höjd och med sträng kyla och det som skiljer Everestexpeditionen från de andra bergen jag har bestigit, är att det är så lång tid man vistas på berget och över 5000 meters höjd. Är det någon gång som jag är övertygad om att kosttillskott verkligen kan göra nytta, så är det under sådana här förhållanden.

Jag har nu gått ut med förfrågningar till flera företag om någon är intresserad av att boosta min expedition med någon form av samarbete. Minsta lilla hjälp tas tacksamt emot.

Jag vill prova extra järntillskott hemma först för att se hur magen och kroppen reagerar på det, men annars är det en mix av kreatin, aminosyror och maltodextrin + salter/mineraler jag tänker ta med mig. Multivitamin likaså.

Om något företag är intresserade av att bidra till mitt försök att nå toppen på världens högsta berg, maila gärna info@happyhiker.se

 

Lämna ett svar