You are currently viewing Mycket kretsar kring utrustning nu

Mycket kretsar kring utrustning nu

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Jag vill relativt snart ha järnkoll på all utrustning inför Everest, så det har högt fokus på fritiden.

I helgen gjorde jag om lite på bloggen och det kommer lite fler uppdateringar inom kort. Bland annat har jag lagt in ett bättre review-system för recensioner och har dundrat upp en hög artiklar runt utrustning. Även gamla artiklar kommer att uppdateras och få betyg. Utrustningssidan kommer att få en liten annan layout inom kort och bli filtrerbar. Likaså kommer en översiktsartikel och jämförelse side-by-side med de ryggsäckar jag har utvärderat.

Igår kom ytterligare en ryggsäck och jag väntar på en sista ryggsäck som precis har kommit igenom tullen i Stockholm. I väntan på sista säckutvärderingarna, så jag har jag börjat klura på stegjärn och håller på att utvärdera lite alternativ till mina nuvarande. Återkommer inom kort med lite mer info kring det också.

Annars börjar det ta sig, någon extra handske ska med och eventuellt ett par till tjocka sockar, men annars tror jag att det snart bara är godisinköpet kvar + lite kosttillskott. Denna gång kommer jag att ta med mig lite tillskott i form av multivitamin mm som kanske, kanske kan hjälpa immunförsvar och kroppen att stå lite pall. Inte minst när jag får svårt med aptit och nutrition från Camp2 och uppåt.

Lämna ett svar