You are currently viewing Aktuell skadestatus

Aktuell skadestatus

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det var riktigt, riktigt olyckligt med skidvurpan jag drog på mig. Så här är status just nu.

Idag tog jag en kortare traillöprunda, men det gick rätt bra. Axlarna har börjat komma igång igen, så det är bara att fortsätta rehabilitera dem och köra på med träningen. Dessvärre är det värre med handleden. Det har gått två veckor nu och jag tycker inte den har blivit bättre. Jag börjar bli mer och mer övertygad om att läkaren missade något på röntgenbilderna och att jag trots allt har en spricka eller något. Frågan är ju vad som händer när jag kommer till Everest då. Läkningsprocessen avstannar ju mer eller mindre på hög höjd och hur ter sig skadan i sträng kyla? Hoppas, hoppas verkligen att den ändå repar sig och att både axlar och näve kan vara fit for fight om ett par veckor.

 

Lämna ett svar