You are currently viewing Ytterligare utveckling av siten

Ytterligare utveckling av siten

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fler funktioner, artiklar och mer innehåll är på väg. Det börjar även kännas att Everestbestigningen närmar sig!

Jag har lite begränsat med tid just nu till webbdesign och siteutveckling, men ett par extra funktioner och mer innehåll är på väg. Siten kommer att få ett ökat utbud av innehåll kring traillöpning också, där jag bland annat kommer att recensera tävlingar, rekommendera löprutter mm. Just nu är det bergsbestigningarna som står i fokus, men siten kommer att struktureras om lite så det blir tydligare att hitta det som rör fjällvandring och traillöpning med. Tanken är att försöka dela med mig så mycket jag orkar och hinner av de erfarenheter jag har. Jag har insett att jag upplever enormt mycket i mitt liv och det berikar mitt liv att få dela med mig av tips och erfarenheter till andra människor. Jag gör det redan på min blogg Glada Snickaren som är en av Sveriges största (om inte den största) bygg- och renoveringsbloggen.

Alla ryggsäckar är nu testade och jag har valt ut en favorit, men jag kommer att testa ytterligare två ryggsäckar innan jag bestämmer mig för mitt slutgiltiga val. Arc’teryx Bora 63 är på väg och likaså The North Face Banchee 65, där den sistnämnda skeppas från Australien så den kommer nog inte förrän nästa vecka. Det är någon Gregorysäck, en säck från Exped och en säck från Thule som jag inte kommer att testa då jag efter att ha tittat på deras specifikationer har sett att de är likvärdiga eller sämre alternativ som jag redan har testat. Boran tror jag inte uppfyller mina önskemål till fullo och ryggsäcken är typ dubbelt så dyr som alla andra ryggsäckar i samma klass, men jag vill ändå se varför den är så pass hyllad. Bärsystemet verkar vara helt outstanding på den av det jag sett iaf. Bancheen är en lättviktssäck som verkar högintressant, men jag vet ännu inte hur den känns i vaddering eller på min rygg. Sist och syvende är det ju hur ryggsäcken känns på kroppen som är avgörande.

Nya stegjärn är också på väg och kommer att testas i helgen.

Jag har kommit halvvägs i genomgången av utrustning och kommer att behöva att komplettera med någon handske till, men annars tror jag att jag är fit for fight. Jag ska dubbelkolla balaclavas för den jag fick hem i sista sekund förra året innan Everestexpeditionen, var lite för tight över min stackars näsa. Ska se om det finns en uppgraderad eller större variant att beställa.

Det börjar helt klart kännas att det snart är dags för expeditionsstart igen. Filmen från Everest 2017 kommer nu strax som en teaser till 2018 också.

Lämna ett svar