You are currently viewing Vinterskor: Sorel 1964 PAC Nylon Boots

Vinterskor: Sorel 1964 PAC Nylon Boots

Helt underbara skor att ha i Basecamp eller på vintern överlag.

Jag trodde verkligen inte att jag skulle uppskatta dessa skor så mycket, men OJ vilket bra köp det blev. Jag köpte skorna primärt för att ha i Basecamp på Everest, då det kan vara rätt kyligt på kvällar/morgnar och man behöver traska mellan sitt eget tält, expeditionstältet, toalettältet mm. Vaknar man mitt i natten och har bråttom till toaletten, så vill man heller inte hålla på att fippla med storskorna i onödan.

Dessa skor visade sig vara helt perfekta för ändamålet. Lätta att kliva i och ur, supersköna och varma och gummiförstärkningen var bra i Basecamp då man traskade om vartannat på stenrös mm. Lätta att torka av också då det ibland kan vara lite grisigt i Basecamp. Jag skulle inte ta med mig dessa upp till Highcamp kanske då de väger över 800g/st, men för baslägret eller bara hemma om man ska gå ut och skotta snö eller vad som är de helt underbara. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle ha något behov av dem hemma, men ibland behöver jag skotta snö i trädgården och gå i snödjup som täcker mina vanliga vinterskor/löparskor och då är dessa helt perfekta.

Rekommenderas!

Lämna ett svar