You are currently viewing Flera utrustningsartiklar och recensioner upplagda

Flera utrustningsartiklar och recensioner upplagda

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Har lagt upp flera nya recensioner och fortsätter att dela med mig av min utrustning. Klicka gärna runt i utrustningsarkivet eller använd sökmotorn.

Uppdaterade artikeln om mina La Sportiva G2 SM då jag nu använt dem på tre berg. Jag gör som så att jag postar rätt tidigt här vilken utrustning jag har införskaffat och försöker uppdatera artiklarna löpande när jag får mer och mer erfarenhet av dem i fält. Det kan verkligen ändras, så som intrycken över min ryggsäck där jag var helnöjd till en början och efter ett par expeditioner är riktigt missnöjd.

Det är flera artiklar till på väg med recensioner och utrustningstips. Håll till godo och tveka inte att kontakta mig om ni undrar något över den utrustning jag har. Jag vill också poängtera att jag är i nuläget inte sponsrad på något sätt, utan alla recensioner är baserade på min egen upplevelse och erfarenhet, dels av utrustningen i sig, dels av många år av intresse av friluftsliv, vildmarksvistelse, träning utomhus och expeditioner.

 

 

Lämna ett svar