You are currently viewing Återhämtning pågår – positiv skadeprognos!

Återhämtning pågår – positiv skadeprognos!

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Tur i oturen kanske, men skadeprognosen är positiv ändå. 

Handen röntgad och det verkar inte som om det var någon fraktur. Röntgen visade inget avvikande iaf, men det känns som om det vore en fraktur i handen då jag i vissa lägen får en helt galen ilande smärta i den. Skönt att slippa gips iaf och enligt läkaren så är det nog en inflammation och svullnad inuti själva handen, så den ska aktiveras vilket passar mig bra. Aktiv rehab gillar jag. Axlarna har börjat återhämta sig lite. Den ena axeln var helt ur led och den andra på väg att gå ur led, men där musklerna höll emot. Dock så töjs ju allting ut och blir både mer glapp och blir inflammerade. Knaprar lite piller och hoppas kunna köra igång med rehabövningar specifikt för hand+axlar i närmsta dagarna.

Det positiva är att prognosen är ändå att jag ska kunna inte bara bli rehabbad, utan fortsätta bygga lite styrka innan jag åker. Jag kommer dock undvika längdskidor helt enkelt av det argumentet att jag är för dålig på det och därmed har en högre skaderisk i den sporten innan jag fått in teknik och vana. Jag törs inte riskera något mer nu, utan ska hålla mig till löpning+trappmaskin+träning i backe+styrketräning, dvs bara nöta på rutin nu kommande veckor som är kvar.

 

Lämna ett svar