You are currently viewing Bakslag – skadad.

Bakslag – skadad.

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

En högst olycklig vurpa på skidor förändrade hela läget.

Det som inte fick hända, hände. Jag skämtade lite på skoj innan gårdagens skidåkning om att jag skulle åka i bubbelplast och med MC-hjälm. Det kanske jag skulle ha gjort. Riktigt dåliga skidspår i kombination med att jag är nybörjare på längdskidor och dålig på att åka, gjorde att jag vurpade ett par gånger. Två mjuka vurpor, men den tredje slog jag i rejält och voltade/rullade runt. Jag slog ur min gamla axelskada så den gick ur led, men dessutom verkar det som att jag även slog ur min friska axel ur led. Likaså sabbade jag handleden. Det verkar inte som att jag fick något brutet, men däremot är ligament och muskler totalt demolerade nu. Nu får jag tillbe Voltaren-guden ett par dagar och sedan köra rehab så fort svullnaden och inflammationen ger sig. Bara kroppen återhämtar sig bra nu, så ska jag nog kunna köra på igen med träning mm, men hela denna helg får bli i ryggläge och vila.

Lämna ett svar