You are currently viewing Sista loppet för 2017!

Sista loppet för 2017!

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Sylvesterloppet är en tradition, så givetvis avslutade jag 2017 med ännu en tävling.

Hade lite trötta ben efter träningsveckan på Gran Canaria och fick ingen bra uppladdning inför loppet, så det blev inget märkvärdigt resultat. Likväl roligt att bara tävla och umgås med andra aktiva människor i grupp. Jag älskar atmosfären på tävlingarna, även om jag själv presterar som en medelsvensson bara. Det är så gott att ta rygg på någon eller växelvis dra varandra, känna när man låter någon annan ta rygg på en själv osv. För att inte tala om upploppet och spurten in mot mål där det alltid blir en kamp som heter duga. Kul att se över 1400 Göteborgare med omnejd ställa upp och tävla på självaste nyårsafton. Go tradition!

Lämna ett svar