You are currently viewing Gott Nytt 2018!

Gott Nytt 2018!

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Gjorde ett litet kollage över alla de helt galna upplevelser jag hade år 2017. Vilket år! Det absolut bästa året i hela mitt liv.

För något år sedan hade jag ett av de sämsta åren i hela mitt liv. År 2017 gick jag ut stenhårt för att skapa ett helt sjuhelskottas grymt häftigt år. Livet kommer ju inte gratis med go magkänsla och spännande saker, utan man får ju anstränga sig och skapa sig ett bra liv själv. Det är inte så att det ramlar ner upplyftande saker ner genom skorstenen. Gör jag inget åt mitt liv, så rullar det på i en grå vardag, ett slags ekorrhjul med jobb, träning, lite umgänge, sömn, mat, renovering. Repeat. Det är inget liv jag vill leva tills jag dör.

Faktum är att 2017 blev ett så galet år att jag känner att skulle jag få något sådant här år till, så är jag färdig för pensionen ha ha. Då har jag fullt på upplevelsekontot till max. Nu när jag reflekterade över 2017 så har jag kommit så pass långt i processen över Everest att jag inte längre ser det som ett misslyckande eller något dåligt. Jag ser det som det häftigaste äventyret jag varit med om i hela mitt liv och jag ser det som en erfarenhet få människor på jorden kommer att få eller kunna få. Det var unikt på alla sätt och vis.

Bilden summerar väldigt bra de moment jag kände för att highlighta. Jag highlightade inte att jag fyllde 40 år under 2017, för hela året blev ett enda utdraget kalas kan man säga. Nu laddar jag om för 2018 och börjar med att städa och rensa på flera plan privat, vänder blad i boken och börjar förbereda för att fylla bladet med nya härliga upplevelser och erfarenheter under 2018. Det kommer säkert att komma tråkigheter också, men jag är så mentalt boostad och laddad nu att jag känner att jag står pall även den värsta känslostorm.

Gott Nytt År och God Fortsättning! Nedan följer beskrivningen till respektive delupplevelse i bilden.

/Peter

1. Summit of Aconcagua, highest peak in South America
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2. Reaching Everest Basecamp and my ”home”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3. Summit of Lobuche, as acclimatization for Everest
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4. My decision to abort the Everest climb at Camp II, 6600m
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5. The evacuation to hospital in Kathmandu
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
6. The Hornindal Rundt race in Norway
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7. The K78 race in Switzerland
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
8. The Bagheera Sälen Fjällmarathon race.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
9. The garden project when best friends provided me help when I needed it Most
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
10. The decision to buy a mc and start taking the license.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
11. The training week / solo training camp at Gran Canaria

Lämna ett svar