You are currently viewing Dags att sätta nytt fokus på löpning.

Dags att sätta nytt fokus på löpning.

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar

Jag har kört lite mer fokus på gym en sväng nu för att försöka bygga tillbaka kroppen som Everest och Aconcagua bröt ner. Nu är det dags att vässa konditionen och först ut blev Running Lights i Alingsås.

Körde ett lite enklare asfaltslopp ikväll i Alingsås bara för att blåsa ut kroppen lite. Alltid skoj att tävla och springa med andra, blir lite extra taggad och peppad. Ovant att springa på asfalt och gator dock för en traillöpare som mig.

Tog det relativt piano fram tills det var 2 km kvar och på sista kilometern provade jag att trycka skiten ur kroppen. Har jag något problem med hjärta eller lungor så skulle det visa sig då. Pulsen gick upp till 199 och jag fick helt sinnessjuk smärta i lungor och hjärta när jag bet mig kvar i maxbelastning och bara fortsatte pressa igenom. Fyfan. Allting gick enligt plan och som det skulle. Skönt!

Kommer delta i och köra ett par andra tävlingar till också nu samt försöka vässa konditionen ett par snäpp. Nu kör vi, full fart mot +8000 meters höjd 2018!

Detta inlägg har en kommentar

  1. Tomas

    Sporrande att du är igång igen!

    Skippade faktiskt gympasset idag för att tömma mig ordentligt i spåret istället. Finns inte så många fler härliga känslor i kroppen när man ligger och pressar sig ordentligt (eller ja, de debuterar efteråt men tror du förstår vad jag menar).

Lämna ett svar