You are currently viewing Tävling igen – ny Skyrunning Ultra Marathon, yippieee!

Tävling igen – ny Skyrunning Ultra Marathon, yippieee!

Dags att ladda och fokusera nu för Swiss Alpine Marathon K78! 

Jag är fanemig knäpp just nu, men jag bara kände lite revanschlust efter Hornindal Rundt-tävlingen. Jag är nöjd som ”amatörmotionär” som kom runt halva distansen och fick mina höjdmeter, men lite bitter är jag över att jag inte körde hela distansen. Samtidigt så var det så jääääääääävla lerigt och det förstörde hela min upplevelse. Smärtan sedan att dra axeln ur led gång på gång när jag halkade eller parerade halkningar blev bara för mycket.

Nu vill jag ha en tävling som jag trodde att det skulle vara i Norge, dvs lite mer stenig fjällstig. Swiss Alpine Marathon blir dock inte riktigt sådan, utan kommer att ha bredare vägar, en del asfalts och grusvägslöpning mm – men jag tror att jag slipper åtminstone så sjukt mycket lera som det var i Norge. Undantaget är väl om det kommer skyfall eller regnar hårt dagarna innan, då blir det svårlöpt.

Jag ser i varje fall fram emot att starta och köra på i 78 km och få 2800 höjdmeter i benen, yay! Här ska det krigas, nu jävlar är det fram med pannbenet som gäller och se till att fullfölja detta lopp och plocka hem en grymt jävla skön målgång!!!

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Stefan isaksson

    Tack för trevligt sällskap igår, synd att värmen skulle pressa det sista ur oss! Nya tag nästa år!

    1. happyhiker

      Haha jajamen, trevligt med sällskap i varje fall och hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar 🙂 .. jag ska uppdatera med min racerapport här inom kort.

Lämna ett svar