You are currently viewing Njuter av livet!

Njuter av livet!

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Har verkligen ett riktigt gott flow i livet just nu och njuter och har roligt till tusen! 

De senaste två åren är verkligen på väg att bli de roligaste och bästa åren i hela mitt liv. Jag vet att vilken sekund som helst så får jag ett tråkigt samtal, drabbas av någon sjukdom eller något annat oförutsett i livet. Det är bara en tidsfråga, men fram tills att något sådant inträffar så fortsätter jag rulla på i ett riktigt skönt flow!

Jag slog till på en motorcykel utan att ens ha mc-kort nu, men fick bara för mig att nu ska jag verkligen passa på och dels ta A-körkortet också, dels njuta av lite mc-åkning innan det är dags för nästa fas i livet. Jag menar, jag kan här och nu, hur livet ser ut om det ens existerar om ett år vet jag inte. Let’s do this!

Det jag fortfarande bollas med i mina tankar är hur jag ska göra med Everest och kommande äventyr, då jag nu egentligen slog till på MC’n och tog pengar ur den lilla budget jag egentligen skulle kunna bygga vidare på för Everest. Jag vet inte om det är ett tecken på att jag släppt tanken på ett andra försök, eller om det snarare är som så att jag lever i någon tro om att ”det ordnar sig”. Faktum är att skulle jag sälja av mig mina 8000-meters prylar, så har jag finansierat hojen och mc-kortet.

Det ligger friluftsutrustning i hela kåken min nu och jag går igenom allt. Jag ska nog sätta upp en bänk i källaren så länge för att förvara all utrustning. Där nere är det lite bättre klimat än ute i gäststugan i och med att jag kör avfuktare där mm. Det har varit lite för gott väder i sommar, så jag har ännu inte kommit igenom allt filmmaterial mm från Everest, men sämre väder och ”innesittarväder” kommer väl vilken dag som helst. Jag kommer dock inom kort nu att ta ett litet avbrott i vardagen och resa iväg och det kommer att bli en period för reflektion, drömmar och planering. Jag har förutom mc-kortet två tävlingar kvar som är som ett par slags delmål detta år. Därefter är det en transportsträcka i livet fram till 2018 då jag absolut ska ha nya utmaningar och äventyr för mig.

Vem vet, jag kanske kan se till att även nästa år hamnar i kategorin ”de roligaste och bästa åren i hela mitt liv”? Det är upp till mig, det är åtminstone jag som skapar förutsättningarna för det.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Maria

    Ja du Happyhiker. Ditt liv är äventyr på många plan. Kul att du delar med dig till oss andra! ?Hösten och 2018 kommer fortsätta med samma flow. Du är ju kapten på skeppet ditt?

    1. happyhiker

      Förhoppningsvis, men jag kommer nog ta det lite lugnare i höst/vinter. Har varit två helt sjuka år nu 🙂

Lämna ett svar