You are currently viewing Film: Fragment av Hornindal Rundt

Film: Fragment av Hornindal Rundt

Satte ihop en liten film som visar delar av vad jag upplevde under mitt tuffaste bergsrace hittills. Mer info också om mina nya utmaningar som väntar!

Har bokat Bagheera Sälen Fjällmarathon nu också, så i slutet av augusti är det dags för det också. Jag är dock inte helt nöjd, utan ska se om jag hittar ett lopp till att springa. Har kikat på Fjällräven Classic, men det kostar mig lika mycket att flyga till Kiruna och bo där, som det kostar att flyga utomlands till något lopp i Europa.

Dessa tävlingar ger mig så enormt mycket på upplevelsekontot. Jag träffar nya människor, får se nya miljöer och får minnen och upplevelser som berikar mitt liv något så enormt. Det kostar mig massor med pengar dock då tävlingarna oftast kostar från 400-500 kr och upp till 1100-1200 kr. Med resa, logi, mat mm blir det lätt tusentals kronor, men det är en av mina största hobbies. Bergsäventyr, friluftsliv och traillöpning har blivit det jag brinner för i mitt liv och som jag nu känner att jag verkligen vill satsa helhjärtat på.

Det börjar bli dags att ta beslut om Everest och kommande berg också. Jag saknar en plan för 2018-2020 och vill sätta en röd tråd till mitt liv nu. Jag måste ta ställning till Everest först och främst och om jag ska köra på och ge berget ett nytt försök eller ej. Mer info kommer.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Maria

    Du måste va i sjuuukt bra form numera som du springer runt både här o där. Dessutom så tuffa rundor!

    1. happyhiker

      Haha är inte i så bra form, men tar mig runt ändå 🙂

Lämna ett svar