You are currently viewing En välbehövlig skogstur.

En välbehövlig skogstur.

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Trotsade magproblemen med ett galet sug efter att få komma ut i naturen.

Jag håller på att bli tokig på vad det nu är för åkomma jag åkt på. Summerar man det hela så är det faktiskt länge sedan jag var frisk med stort F nu. Jag som i normala fall knappt blir förkyld utan brukar må tipptopp, men backar vi bandet nu närmaste tiden så först åkte jag på enorma biverkningar av salmonellavaccinet. I praktiken åkte jag på salmonella. Dagarna efter reste jag till Nepal och några dagar senare efter att ha umgåtts med ett gäng glada förkylda norrmän så var jag också förkyld. Därefter kom lunginflammationen, sedan lungödemet och sjukhusvistelsen. Var ju fortfarande inte frisk när jag kom hem utan hostade och hade mig, men vilade den veckan jag kom hem till Sverige. Veckan efter började magproblemen och nu är jag uppe i 3v.

Det är detta som gör att jag är lite skeptisk till ett nytt försök med Everest redan nästa år. Jag känner på ett sätt att jag vill ha ett halvår med att bara må bra och bygga upp min kropp igen. Det kan dock vara så att just för att jag är sjuk fortfarande så känner jag ingen glädje till något. Det är så sjukt frustrerande att jag inte kan göra något utan att hela tiden se till att ha en toalett nära till hands.

Nåväl, igår bet jag ihop och drog en kortare löprunda i skogen. Helt fantastiskt skönt, även om jag var orkeslös och trött på förekommen anledning. Dock är försommaren kanske min bästa årstid. Inte så mycket mygg, getingar, humlor och annat bös ännu och det är så skönt när det plötsligt doftar något ute och allt känns levande.

Hoppas jag får svar denna vecka på vad jag åkt på för sjukdom och att jag kan tillfriskna snart.

 

Lämna ett svar