You are currently viewing Film: Beslutet att avbryta Everest

Film: Beslutet att avbryta Everest

Så här såg det ut när jag tog beslutet att avbryta Everest. 

Minuterna kring ett av mina större beslut.

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Sam

  Bra att du vände ner.
  Kände du av någon ”summit fever”?

  1. happyhiker

   Mådde för dåligt för det 🙂

 2. Annette

  Man hör hur ansträngd din andning är. Uppgivenheten har fått ett nytt ansikte. Rätt beslut och så strongt att inte låta pannbenet styra denna gången. Katten har bara en husse och vi har bara en ”Glad snickare” som ger oss massor av smarta tips och inspiration när man står där intrasslad i renoveringstapeten och drömmer om berg. Känn efter vad du vill och släpp Everest ett tag. Kan du inte prova att vandra några veckor i Nepal och känna efter hur det fungerar?
  Ha det gott

  1. happyhiker

   Haha, ja det var minst sagt uppgivet. Du skriver på ett målande sätt, du borde blogga! :). Jag tror mer på att jag åker till alperna kanske, men mycket hänger på kostnad. De har inte så höga berg där, men för all del, kommer jag över 4500m så skulle det räcka. Skulle kunna prova att löpträna där också som ett alternativ, på lite lägre höjd men ändå se att kroppen fungerar med mycket flås på höjd. Vi får se vad som sker härnäst!

Lämna ett svar