You are currently viewing Från främlingar till vänner

Från främlingar till vänner

  • Inläggskategori:Blog
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Jag har mött så fantastiska människor även denna resa. Berikande minst sagt.

Jag var nervös hemma över hur min sherpa skulle vara då man ändå ska spendera mycket tid ihop. Visade sig att jag och Kipa, 24 år, klaffade perfekt. Så många skratt och så många härliga dialoger även om hans engelska inte var perfekt. Vi har hängt ihop nästan 24/7 sedan jag kom hit och maken till mer hjälpsam människa får man leta efter. För mig var det ingen tvekan på att ge honom halva toppbonusen på 500 dollar som tack för allt när vi tog farväl igår. Han ska upp på toppen nu och hjälpa Australiensaren lite så jag bad honom ta ner min Sverigeflagga i basecamp och ta den till toppen så att en liten del av mig ändå fick nå jordens högsta punkt.

Hela det nepalesiska teamet här verkar ha fått gott tycke för mig och är helt fantastiska. Nepal överlag har fått en plats i mitt hjärta. Deras beteende och sätt rimmar så väl med mina egna värderingar och tankar. Naturen är makalöst vacker. Maten lite sådär, ok men de hade gärna fått ta lite influenser från Thailand ☺

Idag ska jag på lite sightsing i stökiga Kathmandu och imorgon blir det bara en vilodag + sjukhusbesök för kontroll. På tisdag får jag äntligen röra mig hemåt.

Lämna ett svar